Välj ett av våra erbjudanden för att gå vidare

Visa fler erbjudanden

Jackpot 6000

Betyg:

Jag har spelat den enarmade banditen "Jackpot 6000". Jackpot 6000 är en enarmad bandit på nätet som man har ritat upp så det ser ut som att den står i en spelhall av något slag, och man kan se en annan automat skymta i bakgrunden.

Spelet i sig är en 3x3-slotmaskin. Alltså tre hjul och tre rader. Och ovanför hjulen finns den klassiska förteckningen på hur mycket man vinner om man får tre i rad av den ena eller andra symbolen i mittenraden. Och detta är allt som händer.

När man väl vinner så kan det vara svårt för den som inte kan maskinen att veta hur man får ut någon vinst. Jag visste i alla fall inte hur. När man vinner så börjar två knappar blinka som visar sig vara "kvitt eller dubbelt"-knappar. Alltså, tryck på rätt knapp och dubbla, tryck på fel och förlora. Jag trodde först man var tvungen att göra detta men upptäckte att om jag vann, alltså dubblade så började knapparna blinka igen och jag fick trycka igen tills jag förlorade allt. Sedan upptäckte jag att man måste trycka "Collect" om man vill ha ut sin vinst.

Spela Jackpot 6000